Comedy avond op vrijdag 16 juli

Doors 19u:30
Comedy: 20u tot 22u30

Toen we enkele edities geleden comedy introduceerden bij denderend KLEIN, was het met een bang hartje afwachten wat het zou geven. Zowel wij, als de artiesten en ons publiek waren echter aangenaam verrast… en zo is comedy een vaste waarde geworden. Tijdens onze editie 2022 stellen we je terug enkele onvoorstelbare namen voor.

 

 

Amelie Albrecht

Amelie Albrecht zou geen noemenswaardig leven hebben. Ze volgde acht jaar tekenacademie, maar kon nog niet tekenen, haar vioolles werpte geen vruchten af en paardrijden was al helemaal geen go meer toen ze haar allergie voor dieren ontdekte… Als dat maar goed afloopt op denderend KLEIN ;) maar als we de pers mogen geloven, kan het niet anders “een pakket waar alles in zit: zeer goeie moppen, présence, een heel eigen stijl en hoogtes komisch gebracht”. Kom meegenieten van deze fantastische comedian op 15 juli!

 

 

Elias Van Dingenen


Deze Gentenaar stond in 2019 in de halve finale van Humo’s Comedy Cup en op 15 juli op ons podium van denderend KLEIN dus! Wat je kan verwachten? Elias zal praten over -hopelijk vooral- zijn kleine kantjes en geeft daarbij ook unieke invalshoeken op de wereld. Als hij eens tegen je schenen zal schoppen, dan is dat zeker met een kwajongensglimlach.

 

 

Charles Le Riche


Charles Le Riche is een alter ego van Karel De Rijcke. Deze comedian maakt al paar jaar furore in het comedy-landschap. Hij was halve finalist Radio 2 Humorklas (2020), finalist Lunatic Comedy Award (2017) en finalist Humo’s Comedy Cup 2021. Met zijn unieke absurde avant-gardistische stijl laat hij geen enkel publiek onberoerd.

 

 

Stijn Verdegem

Stand-up comedian, Master of Ceremony (MC), improvisatie-acteur en allround brenger van humor. Stijn Verdegem begon in 2017 als vaste waarde in Villa Volta Comedy Club in Gent. Zijn succes zette hij daarna door in lokale kroegen doorheen Vlaanderen. Winnaar van menig prijzen: biermand op de JSK Comedy Cup (2018), publieksprijs en 7 bakken Brugse Zot op de Commeere Comedy Cup (2018) , halve finalist van de Radio 2 Humorklas (2018), finalist van de NRJ Open Mic (2019), halve finalist in Humo’s Comedy Cup in 2021,... en ongetwijfeld een winnaar van jouw hart!

 

 

Steven Degryse


Steven Degryse zou een gemakkelijke mens zijn. Je mag zowel ‘Degryse’, als ‘Degryse’ zeggen en hij zal er helemaal geen probleem van maken! Hij is geboren te Gent en groeide op in het bekende Café Folklore, waar hij de kracht van humor ontdekte in de vele toogmoppen. In 2016 vond hij de weg naar de Vlaamse comedypodia en op 15 juli mag hij zijn MC-kunsten showen op denderend KLEIN!