denderend KLEIN 16 juli

 

 

Guido Belcanto 21u tot 22u30


Een van de boegbeelden van het Vlaamse lied. Maar liefst 16 platen en zo’n 300 liederen heeft deze grote man op zijn naam staan. Dank je corona -ok, dit is vreemd om zeggen!-, want dankzij de quarantaine kreeg het creatieve geest van Guido Belcanto nieuwe vleugels en begon hij nieuwe liedjes te schrijven aan de lopende band. Is dit een wedergeboorte of gewoon een voortzetting van een uniek parcours in de geschiedenis van het Vlaamse lied? Met Guido Belcanto weet je het nooit, kom op 16 juli naar denderend KLEIN en ontdek het samen met ons!

 

 

Augustijn 19u30 tot 20u20

Augustijn groeide op als zoon van niemand minder dan Willem Vermandere. Muziek is hem dus met de West-Vlaamse paplepel meegegeven. Als singer-songwriter heeft Augustijn zijn stem gevonden, als componist zijn talenvorm, en als arrangeur zijn stijl.
Laat je op 16 juli verrassen door deze fantastische muzikant!

 

 

De Jartellen 22u45 tot 23u45

Tijd voor glimmende saxen en trompetten, zwetende muzikanten en een uitgebreider repertoire dan eender welke hedendaagse coverband! De Jartellen: jong, levendig blazersensemble dat covers brengt in een volledig nieuw jasje. Klaar voor een gigantische dosis enthousiasme en ambiance?

 

 

The Notorious D&G 23u45 tot 01u

Twee dagen lachen, dansen, proeven en genieten kunnen we niet beter afsluiten dan met de enige echte ‘The Notorious D&G’. De pannen zullen van het dak vliegen -niet letterlijk hopen we- en de heupen zullen voor een laatste keer los worden gedanst. Wat The Notorious D&G ons belooft, zullen zij ongetwijfeld waarmaken: shake it shake it shake it.